Veste proastă pentru "U": Aprobarea planului de reorganizare a fost amânată

Veste proastă pentru
Veste proastă astăzi în procesul de insolvenţă al Universităţii Cluj: judecătorul sindic a decis să acorde un nou termen, 29 mai.

UPDATE Administratorul judiciar al FC "U", Horia Ţiril, a declarat în urmă cu puţin timp că această amânarea nu are un efect atât de negativ cum ar părea la prima vedere. "Nu e un capăt de ţară. Domnul judecător a stabilit un termen rezonabil, sunt convins că pe 30 mai, a doua zi, vom avea toate actele pentru recursul la TAS, deci inclusiv planul de reorganizare aprobat. Le transmit jucătorilor, dar şi suporterilor, să fie liniştiţi", a spus Horia Ţiril. Judecătorul sindic a mai decis ieri înfinţarea unui comitet de creditori din cinci membri, şi nu din trei aşa cum s-a stabilit în urmă cu o lună. Iniţial, din acel organism, făceau parte Florian Walter, reprezentantul companiei Romprest Service, plus un reprezenant al Direcţiei Finanţelor. 

Motivul invocat de Justiţie - acest act trebuie să fie analizat de încă un expert judiciar, respectiv Solvendi IPURL, reprezenantă de Marius-Gheorghe Grecu. Aprobarea planului de reorganizare era vitală pentru "U" Cluj, în vederea recursului de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru licenţiere în viitorul sezon din Liga I.

"U" are termen până pe 31 mai să depună documentele pentru recursul de la Lausanne.

Vezi aici detalii despre importanţa aprobării planului de reorganizare

 

Alin ŞUTEA, Nicoleta NAP

Etichete
Comenteaza