Marius Niculae ar putea ajunge la "U". Conducerea: Facem eforturi de a-l aduce

Marius Niculae ar putea ajunge la
Conducerea clubului de fotbal Universitatea Cluj a anunţat pe site-ul oficial că face eforturi pentru a-i aduce la echipă pe Janos Szekely, respectiv Marius Niculae, fotbalist cu numeroase selecţii la naţională şi unul din foştii jucători de referinţă ai lui Dinamo. Totodată "U" i-a transferat pe Gaston Mendy, Ionut Neag şi Daniel Lungu.

"Conducerea clubului de fotbal Universitatea Cluj a anunţat pe site-ul oficial că face eforturi pentru a-i aduce la echipă pe Janos Szekely, respectiv Marius Niculae, fotbalist cu numeroase selecţii naţională şi unul din foştii jucători de referinţă ai lui Dinamo. Totodată "U" i-a transferat pe Gaston Mendy, Ionut Neag şi Daniel Lungu", a anunţat conducerea echipei Universitatea Cluj pe site-ul oficial.

Antrenorul echipei, Ionel Ganea, a declarat recent, conform digisport.ro că a discutat cu fotbalistul şi aşteaptă un răspuns afirmativ. Potrivit aceleiaşi surse fotbalistul şi-ar fi reziliat contractul cu echipa chineză Shandong Luneng.

Născut în 1981 Marius Niculae este unul din jucătorii de referinţă ai generaţiei sale, având 43 de selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat 15 goluri. De asemenea el a strâns 189 de meciuri pentru Dinamo. În sezonul 2011-2012 Niculae a jucat la FC Vaslui, după care s-a transferat în China, la Shandong Luneng. În carieră atacantul a mai evoluat la Sporting Lisabona, Standard Liege, Mainz, Inverness şi AO Kavala.

Un alt jucător de referinţă al lui Dinamo, Claudiu Niculescu, a ajuns în 2010 la Universitatea Cluj. La vremea aceea ştirea a constituit o surpriză de proporţii. Niculescu a avut evoluţii bune, apoi a şi antrenat echipa şi şi-a câştigat aprecierea fanilor.

Comenteaza