Ganea: Dacă "U" avea un dram de noroc câştiga derby-ul Clujului VIDEO

Ganea: Dacă
Tehnicianul Universităţii Cluj prinde curaj după remiza albă cu CFR Cluj în derby-ul oraşului: "meritam mult mai mult!".

Ionel Ganea spune, după remiza istorică împotriva rivalilor din Gruia, că dacă elevii săi aveau "un dram de noroc" ar fi câştigat partida. "Meritam să câștigăm acest joc. Am întâlnit echipa rivală, una dintre cele mai bune din țară, dar avem jucători care se dăruiesc mult și în seara asta au jucat și pentru suporteri", a spus Ganea în conferinţa de presă de după meci. "De când sunt aici nu am beneficiat de nici un euro bani de investiții, așa că e greu să ții pasul. E foarte greu pentru că nu avem fonduri de transferuri. În asemenea momente trebuie să fim solidari începând de la suporteri și până la toți oamenii din club. Dacă eram puțin mai atenți reușeam cele trei puncte. Rilke și Veselovsky au fost la zi cu pregătirea, au dat un randament foarte bun. Ene și Lemnaru mai au de lucrat la partea fizică".

Universitatea Cluj şi CFR Cluj au remizat duminică seara pe Cluj Arena, 0-0 în derby-ul oraşului. Vezi aici comentariul în format live text şi aici cronica partidei

 

Etichete
Comenteaza