„U" şi CFR joacă astăzi împotriva echipelor braşovene VIDEO

„U
„U" şi CFR joacă astăzi împotriva echipelor braşovene. De la 18.30, „şepcile roşii" încing hora codaşelor cu Corona Braşov. Ambele formaţii au câte o singură victorie în actualul sezon şi speră să o bifeze astăzi pe a doua. De la ora 19.00, CFR joacă la victorie în deplasarea de la FC Braşov. Feroviarii şi-au propus să câştige toate meciurile pe care le mai au de jucat anul acesta în Liga I.

„U" şi Corona sunt într-o situaţie dramatică. Au împreună 13 puncte - 7, clujenii, 6, braşovenii - adică mai puţin decât prima echipă aflată deasupra liniei retrogradării. Egalul nu le este de niciun folos, aşa că ambele formaţii şi-au stabilit ca obiectiv victorie. Universitatea nu are niciun titular indisponibil, iar antrenorul Mihai Teja crede că poate obţine cea de-a doua victorie a sezonului pentru alb-negri. Partida de pe Cluj Arena va începe peste câteva minute, la 18.30.

DERBY-UL CODAŞELOR

"Meciul este important pentru noi. Au fost aceste săptămâni de pauză, ne dorim să câştigăm şi să scoatem cele trei puncte. Cei de la Corona o să dea totul la Cluj, să nu uităm că a fost egala Stelei şi este un adversar care îşi joacă ultima şansă", a spus Teja.

După 5 meciuri fără înfrângere, din Gruia se văd cupele europene. Deocamdată echipa este pe locul al 9-lea, dar distanţa faţă de podium este de numai 6 puncte. Iată de ce conducerea clubului le cere fotbaliştilor şi antrenorului să câştige toate meciurile pe care le mai au de jucat anul acesta. Primul este cel cu FC Braşov, de la ora 19, în care CFR nu va putea conta pe fundaşul Ionuţ Rada, suspendat.

GRIG E OPTIMIST

"Avem nevoie de rezultate pozitive, de continuitate, ne trebuie neapărat victorii pentru a ne apropia de primele locuri. La Braşov se câştigă foarte greu, însă eu cred în echipa mea şi putem obţine toate punctele puse în joc. Am mare încredere înaintea acestui meci", a declarat Petre Grigoraş.

Partidele echipelor clujene vor fi conduse de arbitri din Bucureşti nu foarte cunoscuţi. Pe Cluj Arena va oficia Marcel Bârsan, iar la Braşov va arbitra George Rădulescu.

Rămâneţi pe ziuadecj.ro pentru cele două cronici, imediat după fiecare meci

 

Comenteaza