Francisc Dican, "interimar" la CFR. Minteuan pleacă la Győr

Francisc Dican,
Francisc Dican o va pregăti pe CFR 1907 Cluj până la finalul turului Ligii I, a anunțat clubul, pe site-ul oficial al acestuia.

 

El va fi ajutat de antrenorul cu portarii Horia Cârlan. În schimb, fostul "secund" Alin Minteuan îl va urma pe Vasile Miriuță în Ungaria, la Győr. La fel o va face și preparatorul fizic Ovidiu Dragotă.

"Francisc Dican împreună cu Horea Cârlan vor ocupa banca tehnică a echipei noastre până la finalul acestui tur de campionat. Le urăm mult succes și maxim de puncte în partidele rămase până la vacanța de iarnă", a anunțat echipa din Gruia.

Vasile Miriuță a părăsit CFR-ul după victoria obținută duminică, la Cluj, cu CSMS Iași, din cauza problemelor financiare cu care clubul se confruntă de câteva luni. 

Dican a mai asigurat interimatul în 2012, imediat după înregimentarea lui Paulo Sergio. 

CFR Cluj e pe locul 2 în Liga I, cu 32 de puncte, cinci mai puține decât liderul Steaua. "Feroviarii" joacă etapa viitoare în Giulești, cu Rapid, urmând să încheie turul Ligii I în Gruia, cu CSU Craiova. Pe 2 decembrie, "alb-vișiniii" vor juca în "sferturile" Cupei României, cu CS Mioveni.

Comenteaza