Banca Transilvania a devenit partener oficial al "U" Cluj

Banca Transilvania a devenit partener oficial al
Societatea bancară anunță reluarea parteneriatului său cu echipa clujeană până la finalul sezonului, într-un comunicat de presă.

 

„Am găsit în Banca Transilvania un sprijin într-un moment important. Parteneriatul pe care-l avem constă într-o susţinere financiară pe care instituţia bancară o va acorda clubului. Universitatea este un brand al Transilvaniei, iar această colaborare cu BT vine să sprijine misiunea noastră în finalul acestui sezon competiţional.

Suntem bucuroşi că vom juca aceste etape din Liga I şi, foarte important, finala Cupei României, având susţinerea unui brand atât de important precum Banca Transilvania,” a declarat Vlad Munteanu, administratorul special al Universităţii Cluj.

Parteneriatul se va întinde până la finalul sezonului, după care în cazul în care Universitatea rămâne în prim ligă, e posibil ca acesta să fie prelungit. BT susține că prin această colaborare „continuă strategia de implicare în comunitate, sprijinind unul dintre cele mai importante branduri locale.”

Tricourile echipei au fost imprimate cu numele băncii încă de la meciul cu FC Steaua București, pierdut sâmbătă de clujeni cu scorul de 0-3.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei din România, în funcţie de active, cu o cotă de piaţă de 9,7%. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: corporate, IMM şi retail. BT are 6.000 de angajaţi, 550 de sedii şi 1,89 de milioane de clienţi activi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali ca Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi IFC - Banca Mondială.

Comenteaza