U-BT caută a patra victorie la rând din toate competițiile. "Studenții" joacă acasă cu Baia Mare

U-BT caută a patra victorie la rând din toate competițiile.
Cu un succes în partida de sâmbătă, echipa lui Silvășan va bifa și prima victorie de pe teren propriu din actuala stagiune de campionat.

U-BT va evolua sâmbătă, 29 octombrie 2016, la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, împotriva celor de la BCM Baia Mare, în cea de-a șasea etapă a Ligii Naționale de baschet masculin.

Universitatea caută a patra victorie consecutivă din toate competițiile. În ultimele trei jocuri, echipa lui Silvășan a învins KB Peja (85-76, Europe Cup), CSU Sibiu (87-84, campionat) și Gaziantep (73-72, Europe Cup). Baschetbaliștii clujeni sunt neînvinși, de altfel, în toate meciurile desfășurate pe teren străin din actualul campionat.

"Studenții" ocupă locul 5, cu 7 puncte. Viitoarea adversară se află pe 9, cu 5 puncte. În runda precedentă, băimărenii au înregistrat primul succes din ediția curentă a Ligii Naționale (78-75 cu CS Dinamo București).

Dacă va învinge sâmbătă, echipa lui Silvășan va bifa și prima victorie de pe teren propriu din acest campionat. În ultimul meci din Liga Națională disputat acasă, clujenii au pierdut cu 73-72 în fața celor de la BCM U Pitești.

"Chiar dacă e un meci aparent ușor, trebuie să-l tratăm foarte serios. Asta le-am transmis și băieților. Baia Mare nu a avut un parcurs prea bun până acum, dar dacă nu vom aborda jocul de mâine la aceeași intensitate pe care am arătat-o în ultimele trei partide, putem întâmpina probleme. Sper să iasă un meci frumos și să câștigăm", a declarat antrenorul U-BT, Mihai Silvășan, pentru ZIUA de CLUJ.

U-BT - BCM Baia Mare se joacă sâmbătă, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca. Meciul nu va fi televizat.

Comenteaza