U-BT luptă pentru podium. Baschetbaliștii lui Silvășan vor înfrunta liderul Steaua

U-BT luptă pentru podium. Baschetbaliștii lui Silvășan vor înfrunta liderul Steaua
Pentru "studenți" urmează o perioadă de foc. Într-un interval de trei săptămâni, Universitatea va avea de disputat patru jocuri în campionat, plus alte trei în FIBA Europe Cup.


">

U-BT va juca sâmbătă, 5 noiembrie 2016, pe terenul liderului Steaua CSM Eximbank, în cea de-a șaptea etapă a Ligii Naționale de baschet masculin.

Echipa lui Mihai Silvășan este invincibilă în partidele din deplasare din actuala stagiune. Baschetbaliștii clujeni au obținut trei victorii din tot atâtea meciuri jucate: 97-82 cu BC Timișoara, 82-69 cu BC Mureș și 87-84 cu CSU Sibiu. În ultimul meci de campionat, "studenții" au învins acasă cu 91-69 BCM Baia Mare. De partea cealaltă, Steaua a câștigat toate cele cinci meciuri disputate până acum: 102-76 cu BCM Baia Mare, 77-68 cu CSU Sibiu, 85-71 cu BC Timișoara, 90-86 cu CSM Oradea și 78-74 cu Phoenix Galați.

U-BT ocupă în acest moment locul trei, cu 9 puncte. Steaua este lider, cu 10 puncte. Între cele două formații se află campioana CSM Oradea, cu același punctaj. "Va fi un meci foarte disputat, cu una dintre contracandidatele la locurile fruntașe din Liga Națională de baschet masculin. Dar noi am venit la București cu gândul de a învinge și nu luăm în calcul alt rezultat", a declarat antrenorul U-BT, Mihai Silvășan, pentru site-ul oficial al clubului.

Pentru "studenți" urmează o perioadă de foc. Într-un interval de trei săptămâni, Universitatea va avea de disputat patru jocuri în campionat, plus alte trei în FIBA Europe Cup. Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Steaua CSM Eximbank se va juca sâmbătă seara, de la ora 20:00, la Sala ”Mihai Viteazul” din Capitală. Meciul va putea fi urmărit și la televizor pe Digisport.

IATĂ PROGRAMUL ”STUDENȚILOR” PENTRU URMĂTOARELE TREI SĂPTĂMÂNI

Sâmbătă, 5 noiembrie, ora 20.00: Steaua CSM Eximbank București - U-Banca Transilvania (București, Liga Națională)

Miercuri, 9 noiembrie, ora 21.30: KB Peja - U-Banca Transilvania (Kosovo, grupa G, FIBA Europe Cup)

Duminică, 13 noiembrie, ora 18.00: U-Banca Transilvania - CSM U Craiova (Sala Sporturilor "Horia Demian", Liga Națională, netransmis) - BILETE ONLINE

Miercuri, 16 noiembrie, ora 20.30: U-Banca Transilvania - Gaziantep (Sala Sporturilor "Horia Demian", grupa G, FIBA Europe Cup) - BILETE ONLINE

Sâmbătă, 19 noiembrie: Phoenix Galați - U-Banca Transilvania (Galați, Liga Națională)

Miercuri, 23 noiembrie, ora 19.00: Petrolina AEK Larnaca - U-Banca Transilvania (Cipru, grupa G, FIBA Europe Cup)

Sâmbătă, 26 noiembrie: U-Banca Transilvania - CSM CSU Oradea (Sala Sporturilor "Horia Demian", Liga Națională)

Comenteaza