Victorie de moral pentru "U" în amicalul cu Unirea Jucu

Victorie de moral pentru
"Șepcile roșii" s-au impus cu 2-1 în fața celor de la Unirea Jucu (Liga a III-a), miercuri, în Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu", în cel de-al doilea amical din 2017.

"U" Cluj a deschis scorul prin Adrian Pintea, acesta primind o pasă de la Brian Lemac (30). Oaspeții au egalat patru minute mai târziu, din lovitura de cap a lui Băghiceanu (34). Trupa lui "Papi" a dat, însă, lovitura pe final. Nou-intratul Budin a readus Universitatea în avantaj, marcând cu capul (81).

Este a doua victorie bifată de "studenți" în stagiul de pregătire dinaintea returului. "Alb-negrii" au mai avut un amical, sâmbăta trecută, cu CSM Hunedoara, pe care l-au câștigat cu 2-0. Următorul meci de verificare al ”Șepcilor roșii” este programat sâmbătă, de la ora 12:00, în Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu", cu FC Zalău.

"A fost un meci bun, fizic, tactic, dar și cu foarte multe ratări. Echipa adversară a fost, la rândul ei, foarte organizată, a muncit mult. Am încercat să-i integrăm și pe cei mai mici, din 99 și 2000, cum ar fi Budin, care a marcat golul 2. E un meci de pregătire, dar la fiecare joc ne propunem un singur lucru, să obținem victoria", a decalarat antrenorul "studenților", Marius Popescu, la finalul partidei.

La jocul cu Unirea Jucu, echipa lui Marius Popescu a fost încurajată de aproximativ 150 suporteri.

"U" CLUJ - UNIREA JUCU 2-1 (1-1)

Au marcat: Pintea (30), Budin (81)/ Băghiceanu (34)

"U" Cluj (prima repriză): Pop - Budăcan, Abrudan, Ionescu, Manu - Giurgiu, Rogozan - Takacs, Hațiegan, Salcău - Lemac

"U" Cluj (a doua repriză): Pop - Fizeşan, Ionescu, Irimie, Manu - Giurgiu, Rogozan - Takacs, Pintea, Salcău - Lemac

Au mai intrat: Man, Hîmpea, Costea, Budin, Potcoavă

Locație: Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu", Cluj-Napoca

Comenteaza