Octavian Grigore, Urziceni: Obiectivul nostru este de a menţine această echipă în prima Ligă

Octavian Grigore, Urziceni: Obiectivul nostru este de a menţine această echipă în prima Ligă
Obiectivul echipei Unirea Urziceni este menţinerea în prima Ligă, în condiţiile în care formaţia este prima care s-a reorganizat şi a reununţat la mulţi jucători valoroşi, conform antrenorului Octavian Grigore (foto).
„Îmi doresc ca Unirea Uziceni să redevină o forţă. În opinia mea şi cred că sunt în asentimentul clubului, este prima echipă care se reorganizează, care a renunţat la jucători valoroşi şi a început o reconstrucţie a echipei. CFR Cluj îşi poate permite în acest moment să plătească aceste salarii ale jucătorilor şi îşi poate permite să aibă acest nucleu de jucători foarte valoroşi”, a declarat Octavian Grigore, la conferinţa de presă organizată după încheierea partidei CFR Cluj-Unirea Urziceni, disputată ieri seară.

Antrenorul echipei ialomiţene a specificat că formaţia îşi propune să obţină cât mai multe puncte: „Obiectivul nostru este de a menţine această echipă în prima Ligă”, a precizat Octavian Grigore.

CFR Cluj a câştigat cu scorul de 3-0 meciul disputat ieri seară cu Unirea Urziceni, în cadrul etapei a 12-a din Liga I la fotbal.


Comenteaza