Reprezentanţii CFR: Suporterii lui Dinamo ar fi trebuit să fie înscrişi într-o asociaţie recunoscută de club

Reprezentanţii CFR: Suporterii lui Dinamo ar fi trebuit să fie înscrişi într-o asociaţie recunoscută de club
Suporterii echipei Dinamo care au vrut să intre în peluza rezervată galeriei dinamoviste la meciul de aseară ar fi trebuit să facă parte dintr-o asociaţie a suporterilor recunoscută de clubul din capitală, subliniază reprezentanţii CFR-ului.
„Noi putem pune la dispoziţie echipei oaspete un număr de bilete de 5% capacitatea stadionului. Aceste bilete ne pot fi solicitate de către o asociaţie a suporterilor recunocustă de clubul oaspete. Am primit o astfel de solicitare, însă din câte ştiu pentru un număr mult mai mic, aproximativ 100 de persoane”, a precizat purtătorul de cuvânt al clubului CFR Cluj, Tudor Pop.

Reprezentantul clubului clujean a adăugat că din informaţile primite de la forţele de ordine rezultă că mulţi dintre cei care doreau să intre la peluza oaspete avea bilete la alte sectoare de tribună, astfel că în baza respectivelor tichete nu puteau intra unde doreau ei.

Întrebat cu privire la motivul închiderii casieriilor stadionului după ora 19 şi nu la ora 20 cum a fost anunţat iniţial, Pop a specificat că aceasta a fost o decizie a responsabililor cu securitatea stadionului.

Motivul deciziei îl constituie pericolul de a exista incidente, chiar dacă de măsură au fost afectaţi suporteri ai CFR-ului care nu îşi procuraseră bilete, suporteri neutri, fani ai lui „U” sau ai lui Dinamo.
Comenteaza