Boştină: "Nu mă deranjează ironiile lui Becali. Vrem victoria cu Steaua"

Boştină:
Mijlocaşul Universităţii Cluj, Gabriel Boştină, s-a declarat imun în faţa ironiilor făcute la adresa sa de patronul Stelei, Gigi Becali, şi a declarat că "studenţii" îşi propun să vină cu tolba plină de la Ploieşti.


">

"Va fi un meci dificil, Steaua e Steaua chiar dacă joacă pe teren neutru. Vom încerca să învingem, cu toate că şi ei au mare nevoie de victorie. Nu m-au deranjat ironiile lui Gigi Becali, fiecare patron îşi apără echipa cum ştie. Probabil crede că lucrurile acestea ne vor afecta, dar nu e deloc aşa. Pe lângă omogenitate, noi mai avem avantajul jucătorilor de profil tehnic", a spus căpitanul Universităţii.

"Dacă mă bate "U", mă împuşc. Ştiţi cine joacă titular la ei? Boştină, pe care eu l-am dat cu 90.000 la Dinamo, dar după ce m-am rugat eu de ei. Dacă ne bate Boştină, atunci trebuie să ne lăsăm de fotbal", a declarat zilele trecute latifundiarul din Pipera.

Întâlnirea dintre Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe stadionul "Astra" din Ploieşti. Meciul va fi transmis în direct la Digi Sport şi livetext pe ziuadecj.ro.

Vezi aici avancronica meciului

Comenteaza