Chipciu, discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna! Cum să fie Steaua, cu echipamentul ăla fake și jucătorii ăștia?!”

Chipciu, discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna! Cum să fie Steaua, cu echipamentul ăla fake și jucătorii ăștia?!”
| Foto: Captura video - gsp.ro

Universitatea Cluj a început cu dreptul parcursul din grupele Cupei României. Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău s-a impus în Ghencea, în fața celor de la Steaua, scor 3-1.

Alexandru Chipciu (34 de ani), unul dintre liderii vestiarului Universităţii Cluj, a avut un discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua, după victoria ardelenilor cu „militarii” din grupele Cupei României Betano.

Totul a pornit în teren, când cei aproximativ 1.700 de suporteri de la CSA Steaua prezenți la partida cu "U" Cluj au avut meciul lor cu mijlocașii Alexandru Chipciu (34 de ani) și Dan Nistor (35). „Chipciu, sclavul lui Gigi!” și „Chipciu, tu la Steaua nu ai jucat!” s-a scandat din peluza roș-albastră, la adresa lui Chipciu, marcator al primului gol al partidei. 

Deşi Alex nu a fost afectat de gestul rivalilor și a părut amuzat pe seama scandărilor, acompaniind ironic în ritmul acestora, i-a taxat pe suporterii Stelei la finalul partidei, numindu-i pe cei de la Peluza Sud "sclavii Armatei". 

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla «fake» (n.r. - fals, în limba engleză)? Bătaie de joc în țara asta!”, a spus Chipciu înainte de startul conferinței, când probabil credea că nu e înregistrat, a transmis gsp.ro

"A fost un meci fără istoric, iar diferenţa dintre Liga 1 şi Liga a 2-a mi se pare mult mai mare decât în anii trecuţi. Nu pot să spun că am făcut un meci foarte bun noi acum. Bine că am câştigat, asta e", a mai declarat Alex Chipciu. 

Comenteaza