Fiori pentru Oţelul: “Kapetanos e cel mai bun, dar îl blocăm!”

Fiori pentru Oţelul: “Kapetanos e cel mai bun, dar îl blocăm!”
Deşi CFR-ul nu excelează prin joc, Oţelul Galaţi şi-a luat măsuri de siguranţă pentru partida de astăzi.

Dorinel Munteanu are nopţi albe din cauza lui Pantelis Kapetanos, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni atacanţi din România. "Munti" susţine că a găsit antidotul pentru a-l bloca pe grec şi mizează pe o victorie a Oţelului în Gruia. CFR Cluj - Oţelul Galaţi se dispută astăzi, de la ora 19:00, în direct pe Dolce Sport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

În turul campionatului, CFR Cluj se impunea la Galaţi cu 4-0, fără drept de apel şi începea ascensiunea spre vârful clasamentului. Munteanu nu a uitat eşecul usturător şi vrea o revanşă chiar în Gruia. Antrenorul Oţelului a găsit şi cheia succesului pentru a se impune. "Ştim cine sunt cei mai periculoşi jucători de la ei, sunt câţiva de valoare, dar Kapetanos e cel mai în formă. Eu am spus şi înainte că este unul dintre cei mai buni atacanţi din România şi a dovedit acest lucru în aceste patru meciuri în care a marcat de fiecare dată. Este oportunist, este inteligent, ştie mereu ce să facă, găseşte soluţiile potrivite. Ştim cum să îl blocăm, ne-am luat măsurile necesare şi dacă vom respecta ceea ce am muncit la antrenamente ne putem impune", a declarat Dorinel Munteanu. "Neamţul" i-a urmărit pe ceferişti în mai multe partide şi nu este impresionat de jocul lor. "Nu mă sperie, ce să mă sperie? Nu au impresionat, dar să nu uităm, cu toate că au jucat slab, s-au cam impus. Eu zic că avem o şansă bună la această oră", a adăugat Munteanu.

Antrenorul Oţelului nu a uitat de confruntarea din tur, pierdută cu 0-4 pe teren propriu, dar susţine că acel insucces a fost doar un accident. "Nu se compară acest joc cu acea întâlnire. Am primit un gol rapid, chiar în primele minute, am avut jucător eliminat, echipa a căzut. Nu se compară situaţia de atunci cu cea de acum. Presiunea mai mare este pe CFR Cluj, ei sunt în criză şi au mare nevoie de victorie pentru a rămâne pe locul 1. Noi continuăm să luptăm pentru un loc de Europa şi sunt sigur că îl vom obţine", a mai spus antrenorul gălăţenilor.

Dorinel Munteanu nu se confruntă cu probleme de efectiv la acest meci şi va putea alinia cel mai bun "11", la fel ca şi omologul său din Gruia, Jorge Costa.

Partida dintre CFR Cluj şi Oţelul va începe la ora 19:00, urmând să fie transmisă în direct de Dolce Sport şi live-text pe ziuadecj.ro.

Elogiat de Kapetanos

Munteanu i-a fost antrenor golgeterului de la CFR, Pantelis Kapetanos, pe vremea când cei doi activau la Steaua Bucureşti. Atacantul a rămas în relaţii strânse de prietenie cu antrenorul Oţelului. "M-a ajutat enorm şi nu voi uita niciodată acest lucru. Este un om de calitate şi vreau să-i mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. Acum vom fi rivali timp de 90 de minute, dar apoi ne vom strânge mâinile", a povestit Kapetanos.

Nu se teme de arbitraj

Deşi mai multă lume din fotbalul românesc acuză CFR Cluj că este ajutată mereu de arbitri, Munteanu le ia partea clujenilor. "Nu cred că este adevărat şi personal, eu nu mă tem de arbitraj la acest joc. Cred că se vorbeşte prea mult de arbitraj în România. Eu nu am nici o emoţie", a explicat Munteanu.

 

 

Etichete
Comenteaza