1.000 de clujeni "încurajează" CFR-ul din Piaţa Unirii FOTO/VIDEO

1.000 de clujeni
Circa 1.000 de clujeni s-au strâns, în această seară, în Piaţa Unirii, acolo unde meciul dintre CFR Cluj şi Manchester United, din Liga Campionilor, este proiectat pe un ecran gigant.

Tineri, vârstnici şi chiar familii cu copii vizionează în aceste momente meciul dintre CFR Cluj şi Manchester Unite, în Piaţa Unirii. Clujenii au început să vină în piaţă încă de la ora 8. Dacă cei care au ajuns primii stau la mese, ceilalţi stau în picioare ori s-au aşezat pe jos. Unii, mai inventivi, şi-au adus scaune de acasă sau s-au aşezat pe băncile din spatele ecranului. Foarte puţini sunt aceia care au venit "accesorizaţi" cu însemnele echipei clujene. Câte un fular flutură ici, colea. Nici vorbă de o atmosferă de meci. Nu se fluieră, nu se cântă şi nu se aplaudă. Spectatorii sunt absorbiţi de ecranul gigant. Totuşi, ţigările fumate una după alta trădează emoţiile fanilor ce speră la o victorie din partea feroviarilor. 

Piaţa a prins viaţă însă, în minutul 14, când jucătorul CFR-ului, Kapetanos, a deschis scorul cu un şut din centrul careului. S-a strigat "gooooooolllllll!" la unison. Prima repriză se apropie de final.

 

Comenteaza