20 de suporteri i-au înjurat pe jucătorii Universităţii VIDEO

20 de suporteri i-au înjurat pe jucătorii Universităţii VIDEO
La antrenamentul Universităţii Cluj, de astăzi, singurul din această săptămână care este deschis presei şi publicului, sunt prezenţi circa 20 de fani.

"Vă bateţi joc de 30.000 de oameni", "La meciul următor stăm la poartă să nu intre nimeni pe stadion", "Vă bat cu mâna mea", au strigat cei 20 de suporteri prezenţi la antrenamentul de astăzi, care au folosit şi cuvinte injurioase la adresa jucătorilor.

Ei aşteaptă finalul antrenamentului, ca să vorbească şi cu antrenorul Ionuţ Badea.Â

Fanii i-au acuzat pe fotbalişti că ar fi "vândut" meciul de aseară câştigat de Steaua cu scorul de 1-0. Vezi aici cronica meciului iar aici desfăşurarea meciului, în format livetext, şi o galerie foto.

UPDATE La sfârşitul şedinţei de pregătire, fanii au avut un dialog civilizat, de 15 minute, cu antrenorul Ionuţ Badea, în care i-au explicat că sunt convinşi că jucătorii "au stat capră" cu Steaua. "La această oră toţi fotbaliştii au încrederea mea necondiţionată. Nu cred că au fost în stare de aşa ceva", le-a răspuns tehnicianul. Totuşi, fanii sunt convinşi că Universitatea nu va câştiga la Ploieşti, cu Petrolul, destinaţie spre care se pare că se va îndrepta finanţatorul "studenţilor", Florian Walter.

Etichete
Comenteaza