3.000 de bilete vândute la derby-ul Clujului. Ce pronosticuri dau suporterii VIDEO

3.000 de bilete vândute la derby-ul Clujului. Ce pronosticuri dau suporterii VIDEO
Derby-ul Clujului, sau poate ar trebui să spunem al Transilvaniei, dintre Universitatea şi CFR este aşteptat cu nerăbdare de fanii ambelor echipe. Reprezentanţii Şepcilor Roşii susţin că s-au epuizat până astăzi circa 3.000 de bilete şi sunt destul de pesimişti în ceea ce priveşte vânzările din weekend. Până la ora meciului, organizatorii estimează că îşi vor cumpăra tichete cel mult 5.000 de iubitori de fotbal.

Peste 3000 de bilete s-au vândut până în acest moment, pentru meciul dintre U Cluj şi CFR.

"Am reuşit să trecem de 3.000 de bilete. Nu ştiu exact cu cât, dar peste 3.000. Preţurile la peluză sunt 15 lei, la tribuna 2 30 de lei, la tribuna 1 40 de lei. Având în vedere că media din acest sezon este undeva la 5.000 sperăm să o dublăm având în vedere importanţa meciului", a spus Bogdan Ungureanu, reprezentant "U" Cluj.

Cei mai înfocaţi fani au dat deja şi un pronostic pentru echipa lor de suflet. Pentru fiecare bilet achizitionat, cei care vor veni la meci vor primi şi un DVD cu povestea Universităţii. Derby-ul este programat duminică pe Cluj Arena, de la ora 21 şi 30 de minute.

Reporter: Anca Baciu
Imagine: L.Ersek/C.Fedeleş

Comenteaza