A prins un singur minut la CFR Cluj în 10 etape din play-off, dar s-a remarcat ca integralist la EURO 2024 cu Albania / Italienii au pus ochii pe el

A prins un singur minut la CFR Cluj în 10 etape din play-off, dar s-a remarcat ca integralist la EURO 2024 cu Albania / Italienii au pus ochii pe el
| Foto: https://www.sport.ro/

Un fundaș al CFR-ului fără minute în play-off-ul Superligii face parte din echipa Albaniei la EURO 2024. În duelul cu Italia, Albania a deschis scorul după 23 de secunde. 

Arlind Ajeti, fotbalistul lui CFR Cluj, a fost integralist în centrul defensivei Albaniei, deși în play-off-ul Superligii el a prins un singur minut la ardeleni în cele 10 etape, notează sport.ro

Albania a deschis scorul după 23 de secunde în meciul de debut de la EURO 2024, cu Italia, dar italienii au revenit repede pentru o victorie cu 2-1.

Site-ul italian Tuttomercatoweb a remarcat că ”echipa albaneză a prezentat individualități bune, printre care Broja, atacantul care a atras deja atenția mai multor cluburi, inclusiv din Italia, și Ajeti, fundașul clujean cu trecut în Serie A, care s-ar putea să nu se mai întoarcă (n.r. - la CFR Cluj)”.

"Ajeti mai are un an de contract cu CFR Cluj, ar putea exista o revenire în Italia, dar suntem atenți la toată piața din jurul nostru. El are toată atenția la Campionatul European.

Sper că după meciul de ieri directorii sportivi și-au dat seama de calitatea jucătorului care a fost uitat prea repede la nivel înalt”, a explicat impresarul fundașului albanez de la CFR Cluj. 

Comenteaza