A ratat transferul la CFR, dar nu a fost legitimat nici de noua echipă

A ratat transferul la CFR, dar nu a fost legitimat nici de noua echipă
Fostul antrenor al "feroviarilor", Ioan Andone, actual tehnician la Dinamo, a declarat că Bumba va putea juca pentru echipa sa în maximum două săptămâni.

"În maximum două săptămâni, Claudiu Bumba va fi legitimat. El este în programul echipei, se antrenează cu noi. Își dorește foarte mult să joace. Văd că e foarte serios și îmi place mult. El are concurență și asta îmi dorec cel mai mult la echipă, concurență", a explicat Andone în Gazeta Sporturilor.

Claudiu Bumba s-a înțeles cu Dinamo săptămâna trecută, acesta semnând un angajament pe doi ani și jumătate cu "alb-roșii". Mijlocașul român a fost foarte aproape de un transfer la CFR în această iarnă, dar "feroviarii" nu au reușit să-l legitimeze pe fostul internațional de tineret din cauza problemelor acestuia cu fostul său club. El s-a pregătit cu echipa lui Vasile Miriuță în Cipru, unde a evoluat în trei amicale.

Bumba se judecă la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv - n. red.) cu Happoel Tel Aviv, care îi cere o despăgubire de 2 milioane de euro. El și-a reziliat unilateral contractul cu formația din Israel.

De-a lungul carierei, jucătorul de 23 ani a mai trecut pe la ASA Târgu-Mureș (2011-15), AS Roma (2012-13) și FCM Baia Mare (2009-11). Bumba a evoluat pentru selecționatele U17, U19 și U21 ale României, dar are o și prezență în Naționala mare, pe 27 ianuarie 2012, într-un amical cu Turkmenistan.

Comenteaza