A rupt tăcerea după ce și-a reziliat contractul cu CFR Cluj: "Eram nefericit. Jucam câte 20 de minute"

A rupt tăcerea după ce și-a reziliat contractul cu CFR Cluj: "Eram nefericit. Jucam câte 20 de minute"

De la sosirea italianului Andrea Mandorlini ca antrenor la CFR Cluj, mai mulţi jucători din Gruia se simt marginalizaţi. CFR Cluj şi-a mărit lotul cu multe transferuri în perioada de mercato, şi concurenţa este mare pentru posturile de titulari. 

CFR Cluj a anunțat în cursul zilei de miercuri despărțirea de Jefte Betancor (30 de ani). Fotbalistul nu a mai fost inclus în lotul ardelenilor după ce a plecat de la stadion la pauza meciului cu Farul, fiind pedepsit disciplinar de către antrenor. Nemulțumit de faptul că a fost schimbat la pauză, Betancor a decis să nu mai rămână la stadion până la finalul partidei, lucru ce l-a deranjat teribil pe Andrea Mandorlini.

Jefte Betancor a rupt tăcerea după despărțirea de CFR Cluj şi a explicat motivul pentru care a decis să își rezilieze contractul. Spaniolul nu a fost mulțumit de numărul minutelor jucate sub comanda lui Andrea Mandorlini. "Mi-am cerut scuze că am plecat, dar i-am spus că nu înțeleg de ce m-a schimbat tot timpul", a declarat Betancor. 

”Eu am decis să încheiem contractul. Am vrut să mă lase să plec, pentru că eram nefericit. E bine pentru ambele părți. Eu nu jucam foarte mult și nu eram fericit. După meciul cu Farul am vorbit și am spus că e imposibil să mai rămân așa, pentru că eram schimbat de fiecare dată.

De la meciul cu Adana, când am și marcat, eu jucasem doar două meciuri ca titular și am fost schimbat de fiecare dată. Am văzut că a spus (n.r. Mandorlini) că am jucat în fiecare meci. Este adevărat dar, jucam câte 20 de minute. Respect deciziile antrenorului, dar am vorbit cu clubul că e mai bine să terminăm contractul pentru că nu jucam cât îmi doream”, a spus Jefte Betancor, conform Prosport.

Amintim că, potrivit informaţiilor Fanatik, şi Ciprian Deac ar fi tot mai deranjat de statutul de rezervă. Deac se consideră umilit de antrenorul italian, iar veteranii vestiarului nu îl au la inimă pe Mandorlini.

CITEŞTE ŞI: Deac, tot mai deranjat de statutul de rezervă. Se consideră umilit / Vestiarul CFR-ului, pe un butoi cu pulbere

Comenteaza