"U" Cluj revine pe Cluj Arena: "ACASĂ este cel mai frumos loc de pe pământ"

"U" Cluj revine pe Cluj Arena: "ACASĂ este cel mai frumos loc de pe pământ"

"U" Cluj revine pe stadionul Cluj Arena. Partida dintre Universitatea Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe, întâlnire contând pentru etapa a șasea a SuperLigii, se va disputa pe Cluj Arena.

"Respectă ce ai moștenit și nu uita cine ești! Hai acasă lângă Simbolul unor Inimi Românești! Clujul doar în Alb și Negru fluturând Sfântul Tricolor Roșu Galben și Albastru. Mobilizarea! Haide "U"!", au  anunţat Şepcile Roşii 1919 pe Facebook

Meciul de fotbal dintre Universitatea Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe, întâlnire contând pentru etapa a șasea a SuperLigii, se va disputa pe Cluj Arena. Partida va avea loc luni, 22 august, cu începere de la ora 17:00.

Acesta este primul meci disputat de “șepcile roșii” pe teren propriu în actualul sezon, după ce partidele cu CSU Craiova și Petrolul, dueluri în care “U” Cluj a fost considerată gazdă, s-au jucat la Mediaș.

Biletele pentru meciul cu Sepsi sunt disponibile la magazinul oficial al clubului, aflat la Cluj Arena, la standul de la Iulius Mall, dar și online, pe site-ul bilete.ro. Prețul unui tichet de intrare variază între 15 lei la peluză și 150 de lei în zona VIP.

În perioada 4-7 august a avut loc festivalul UNTOLD, la care au participat peste 360.000 de oameni. Pe stadionul Cluj-Arena a fost instalată scena principală. Organizatorii festivalului UNTOLD s-au angajat prin contract să înlocuiască gazonul de pe stadionul Cluj Arena după terminarea festivalului.

Sursa foto: colaj Sepcile Rosii 1919 - Facebook

Comenteaza