Alin Tișe pune tunurile pe arbitrii care au dezavantajat „U” Cluj: „Ori sunt proști, ori incompetenți, ori fac jocul cuiva”

Alin Tișe pune tunurile pe arbitrii care au dezavantajat „U” Cluj: „Ori sunt proști, ori incompetenți, ori fac jocul cuiva”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Președintele Consiliului Județean Cluj este ultimul nume intrat pe lista celor care critică erorile de arbitraj făcute în defavoarea „Sepcilor roșii”.

În urmă cu două zile, FC Universitatea Cluj a făcut public un montaj cu cele mai grave erori de arbitraj făcute în acest sezon împotriva echipei.

Conducătorii Universității Cluj consideră că echipa a fost dezavantajată de arbitri în primele 26 de etape din Superliga. "Nu putem să nu constatăm ceea ce a observat o lume întreagă, de la suporteri la analiști, de la fotbaliști la conducători, de la sponsori la jurnaliști: există o ritmicitate a greșelilor de arbitraj făcute împotriva clubului nostru care indică un anumit grad de rea intenție, dacă nu chiar premeditare", spun șefii lui "U" Cluj.

Liderul forului administrativ județean, Alin Tișe, a vorbit, marți, la un post local de radio, despre acest subiect și i-a luat în colimator pe arbitrii.

„De ce nu protestați că au furat «U» Cluj la ultimul meci? (întrebare către moderatorul emisiunii radio - n.red.) Se protestează pentru chestiuni mult mai mărunte, iar pentru acestea...Toată lumea trebuie să protesteze că echipa a fost furată, nu doar suporterii. S-a văzut de pe lună că a fost o nedreptate. Atâta timp cât nu se va lua atitudine nu se va întâmpla nimic. Nu există o persoană care să-și asume delegările. Acolo se spală o mână pe alta.

Echipa pierde bani, nervi. Sunt oameni care suferă în jurul echipei. Ori e prost, ceea ce e grav, ori e cu alte interese, care e la fel de grav, ori este înțeles cu cineva să facă jocul cuiva. Cel care a grești după VAR ar trebui să plătească. Dacă îi arzi la buzunari o să se îndrepte toți. O să vadă toate fazele apoi. Nu putem sta să ne uităm cum își bat joc de noi”, a afirmat Alin Tișe.

Echipa revine pe Cluj Arena

Universitatea Cluj se întoarce pe Cluj Arena pentru duelul cu FC Botoșani. Meciul contează pentru etapa a 27-a și este programat sâmbătă, 25 februarie, cu începere de la ora 17.00.

Șeful CJ Cluj a mai fost întrebat și despre starea gazonului pentru duelul din weekend.

„Dacă nu va ploua, terenul va fi în condiții normale. Dacă va ploua, se va întâmpla ce am spus mereu. Adică atunci când plouă mult prea mult și apa nu se scurge de pe el, o să fie ca un câmp unde se adună apa și iese noroiul la suprafață. Totuși, suntem pe linie dreaptă. Avem două oferte pentru înlocuirea gazonului. Sperăm să se întâmple cât mai repede”, a explicat Tișe.

Comenteaza