Antonio Conceicao nu concepe alt rezultat decât victoria în derby-ul cu FCSB: “Important este să obținem cele trei puncte”

Antonio Conceicao nu concepe alt rezultat decât victoria în derby-ul cu FCSB: “Important este să obținem cele trei puncte”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei își dorește ca elevii săi să fie concentrați în ultima partida a anului din Liga 1.

După ce ultimele cinci partide dintre cele două formații s-au încheiat cu același scor, 1-1, clujenii speră că vor învinge pe terenul vicecampioanei. Fără absențe importante, echipa “feroviară” își dorește să încheie anul pe primul loc în clasamentul Ligii 1.

Antrenorul formației din Gruia a prefațat partia cu roș-albaștrii. “Important este să obținem cele trei puncte. Întâlnim un adversar care are același obiectiv ca și noi. E un adversar extrem de dificil și sper ca jucătorii să se ridice la înâlțimea meciului. Sper să facem un joc bun, nu e ușor pentru că fotbaliștii sunt deja cu gândul la sărbători.

Tocmai asta am vorbit cu ei de-a lungul săptămânii și le-am spus că mai avem o singură bătălie. Ne dorim să câștigăm, ar fi foarte bine pentru noi, avem aceleași obiecitve. Noi dorim să câștigăm toate meciurile, trebuie să fim organizați pentru că vom întâlni un adversar de mare valoare”, a declarat Antonio Conceicao.

Partida dintre CFR și FCSB se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, pe National Arena.

Comenteaza