Antrenorul secund al lui "U" Mobitelco: Vrem revanaşa după înfrângerea la 10 puncte la Mediaş

Antrenorul secund al lui
Antrenorul second al lui "U" Mobitelco, Dorin Pintea, speră ca echipa clujeană să continue sâmbătă, cu Gaz Metan Mediaş seria victoriilor, începută cu Timişoara şi continuată cu CSU Ploieşti.

"Gaz Metan Medias este o echipă foarte bună, iar locul pe care se află acum în campionat nu reflectă adevarata valoare a echipei. Sperăm ca sâmbătă să câştigăm, în pofida faptului că am pierdut la 10 puncte la Mediaş. Am pierdut în tur in niste conditii interesante. La Mediaş, statistica a arătat, şi mie nu imi iese din minte, faptul că Mediaşul a aruncat 39 de libere şi noi doar opt şi ne-au bătut la 10 puncte. Sper să ne luăm revanşa, să îi batem, pentru noi este de ajuns să câştigăm şi la un punct diferenţă", a precizat Dorin Pintea, antrenorul second al echipei de baschet masculine "U" Mobitelco, citat de site-ul official al formaţiei.

"Sper să continuăm seria pe care am început-o cu Timişoara, Ploieşti şi acum cu Mediaş. După părerea mea, aceste trei echipe sunt printre cele mai valoroase din campionat. După cum ştiţi, am învins pe Timişoara, am învins la Ploieşti, iar acum sperăm să continuăm seria bună şi să câştigăm şi acest meci, cu Mediaş. Toată săptămâna ne-am pregătit foarte bine, principala problemă a fost să menţinem jucătorii conectaţi la importanţa meciului de sâmbătă", a mai specificat Pintea.

Antzrenorul second al echipei clujene a precizat că este în continuare prieten cu fostul antrenor al lui "U" Mobitelco, Marcel Ţenter, care pregăteşte actualmente echipa din Mediaş.

"Eu şi Marcel Tenter suntem prieteni, dar în teren suntem adversari. Ne respectăm, suntem prieteni, dar o oră şi jumătate suntem adversari. Zoran este un jucător foarte iubit în Cluj şi sunt ferm convins că nu va fi şicanat de suporterii clujeni. Zoran a fost şi este un jucător profesionist. Ne concentrăm mai mult pe jocul nostru decât pe jocul adversarului, sper ca noi să avem un joc bun şi ne-ar conveni ca ei să îşi facă strategia în funcţie de jocul nostru. Avem şi câteva probleme de lot: Vedran Nakic şi Dragos Gheorghe au entorsa, ambii s-a accidentat marţi", a adăugat antrenorul second al lui "U" Mobitelco.


Meciul dintre "U" Mobitelco şi Gaz Metan Mediaş se va disputa sâmbătă de la ora 17 la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.

 

Etichete
Comenteaza