Arbitrul cu apărători, la derby-ul Clujului :)

Arbitrul cu apărători, la derby-ul Clujului :)
Meciul dintre CFR şi "U" va fi arbitrat de un tânăr care a avut un episod amuzant în carieră.

Derby-ul Clujului va fi arbitrat de un tânăr de 29 de ani, a decis Comisia Centrală a Arbitrilor. George Cătălin Găman a debutat în Liga I în 2012 şi are doi fraţi fotbalişti, Găman, internaţionalul Astrei Giurgiu, şi Irinel, de la CS Buftea.

După ce a condus primul său meci în primul eşalon, George Cătălin Găman a povestit un episod amuzant de la începutul carierei sale. "La un meci de juniori - la inceputul carierei mele - am intrat cu aparatorile la picioare. Aveam 14 ani, iar la momentul respectiv nu stiam ca arbitrii nu poarta aparatori. Ce a fost pe marginea terenului… va inchipuiti. Situatii mai putin placute sunt multe, trebuie sa fi puternic sa treci peste toate ca sa ajungi sa te bucuri de un debut", a povestit arbitrul.

Etapa trecută, Găman a condus meciul Gaz Metan Mediaş - FC Viitorul Constanţa 3-1.

În martie, preşedintele clubului Dunărea Galaţi, Auraş Braşoveanu, a anunţat că va depune o plângere penală în care va reclama maniera de arbitraj presupus discriminatorie a lui Găman de la meciul de pe teren propriu cu CF Brăila, pierdut cu 1-0. În acel meci, arbitrul craiovean a arătat de patru ori cartonaşul roşu, trei dintre eliminări fiind din echipa gazdă.

 

Comenteaza