Au decis: chiria pentru ca "U" să joace pe Cluj Arena rămâne neschimbată VIDEO

Au decis: chiria pentru ca
Chiria pe care Universitatea Cluj trebuie să o plătească pentru a juca pe Cluj Arena rămâne neschimbată. Noul conducător al clubului, Anamaria Prodan, s-a întâlnit ieri cu preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, care i-a pus la dispoziţie contractul de închiriere a stadionului. "U" are de achitat şi o datorie de 160.000 de lei către Consiliul Judeţean pentru meciurile din sezonul trecut.

Anamaria Prodan a declarat în mai multe rânduri că ia în calcul posibilitatea de a juca pe un alt stadion, deoarece chiria pentru Cluj Arena este prea mare. Cu toate acestea, ea a plecat relativ mulţumită de la întâlnirea cu Horea Uioreanu, despre care a spus că a arătat deschidere spre dialog. Preşedintele Consiliului Judeţean a confirmat că este gata să dea o mână de ajutor clubului.

"Dânsa nu ştia care sunt termenii contractului, deci vom discuta ulterior în amănunt, după ce dânsa se va familiariza cu acest contract. Termenii contractului sunt în derulare, contractul a fost prelungit până la sfârşitul sezonului care va începe zilele următoare, deci din punctul ăsta de vedere nu prea avem ce discuta. Dar putem discuta sigur o colaborare fructuoasă în continuare", a spus Horea Uioreanu după întâlnirea cu Anamaria Prodan.

Cosmin OANŢĂ - REALITATEA TV Cluj

Comenteaza