Badea după BĂTĂLIA PENTRU CLUJ: "Adevăraţii câştigători sunt suporterii"

Badea după BĂTĂLIA PENTRU CLUJ:
Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, spune despre partida din Gruia, pierdută în faţa "feroviarilor" cu 3-1, că a fost una "încrâncenată" şi că rezultatul arată că echipa poate să nu fie pregătită pentru un loc mai sus decât cel propus.

 

„A fost o partidă încrâncenată, aşa cum ne-am aşteptat. Nu am ştiut să gestionăm momentele importante iar adversarii au profitat de momentele noastre de slăbiciune", a spus Badea. El adaugă că, şi în această variantă, Universitatea ar fi avut şansa unui rezultat mai bun: "lucrurile mergeau bine la începutul reprizei a II-a".

 

Badea s-a consolat însă cu atmosfera creată de suporterii "alb-negri" la meci, care s-au prezentat în tribune în ciuda preţurilor mari la bilete: "Rămâne satisfacţia faptului că suporterii şi-au încurajat echipa. Ei sunt adevăraţii câştigători".

"O analiză va fi făcută cu jucătorii. Un meci se câştigă şi se pierde 90 de minute. Am avut posibilitatea să reparăm ceea ce s-a întâmplat în prima repriză. Nu a fost diferenţă de atitudine, iar faptul că am înregistrat acest rezultat poate însemna o situaţie că n-am fi pregătiţi pentru un loc mai sus decât obiectivul propus, locurile 1-5", a conchis Badea.

CFR i-a învins în această seară, pe teren propriu, pe rivalii de la Universitatea Cluj, scor 3-1. Vezi aici toate fazele

Comenteaza