Balaj a anunțat strategia CFR-ului pentru perioada următoare. Ce spune despre atitudinea patronului

Balaj a anunțat strategia CFR-ului pentru perioada următoare. Ce spune despre atitudinea patronului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialul vicecampioanei României a vorbit despre modul în care clubul din Gruia se poate redresa.

Ajunși la 3 meciuri consecutive fără victorie și eliminați prematur din cupele europene, "feroviarii" trebuie să gândească o nouă strategie pentru obținerea de rezultate pozitive, dar și pentru îmbunătățirea situației financiare a clubului, susține președintele echipei clujene.

Cristi Balaj a explicat ce planuri are conducerea clubului pentru redresarea situației, dar a vorbit și despre atitudinea patronului și modul în care Nelu Varga și-a schimbat perspectiva în legătură cu fotbalul.

"La supărare sau la cald nu vorbesc și nu iau decizii. Revoluție este mult spus, avem anumite limite. Încă lucrăm la redresarea situației financiare, căutăm jucători care să fie transferați pentru a obține venituri, nu doar să aducă un plus valoare. Dacă nu exista acest proces existau două variante, domnul Varga aducea bani mai mulți de acasă sau apărea un dezastru care nu ne face cinste.

Este vreo echipă care nu vine la Cluj să câștige? Crezi că noi mergem într-o deplasare fără dorința de a câștiga? E normal că toți vor să câștige. Nu am subestimat UTA, am văzut partidele lor și știam că va fi o partidă dificilă. Nu cred că există partide ușoare în Liga 1, este un campionat surpriză și aici este meritul echipelor din pozițiile de play-off în acest moment.

Atitudinea a făcut diferență și de asta clasamentul arată într-o așa manieră. Un antrenor este menținut de rezultate, indiferent de clubul la care antrenează. Nu s-a discutat de o eventuală demitere a lui Dan Petrescu. Domnul Varga privește diferit fenomenul acum, are un altfel de discernământ comparativ cu perioada în care a intrat în fotbal. Lua deciziile mult prea rapid, acum se gândește și dă șansă, încearcă să sprijine și comunică.

Dacă fugeam de acest moment îmi era ușor să nu vă răspund la telefon, cel mai greu e să vorbești. După ce vorbești sunt extrase anumite exprimări, jucătorii citesc și câteodată unii dintre ei se mai și supără când spui adevărul. Mai vin și fanii dezamăgiți când spui realitatea din acest moment. Uneori pentru a reuși să îți iei elan trebuie să faci un pas în spate, să ai de unde să pornești și noi asta facem acum", a declarat Balaj pentru Fanatik.

Comenteaza