Balaj, discurs dur după ce "feroviarii" au pierdut două puncte în fața campioanei: "Am fost papagali"

Balaj, discurs dur după ce "feroviarii" au pierdut două puncte în fața campioanei: "Am fost papagali"
| Foto: captura video

Președintele celor de la CFR Cluj nu își poate explica modul în care echipa sa a fost egalată de FCSB.

Oficialul formației din Gruia a fost afectat de cele întâmplate aseară în duelul dintre campioni și vicecampioni. "Feroviarii" au condus cu 2-0 și păreau că se îndreaptă spre un succes categoric, lucru remarcat și de Balaj, care spera că scorul va lua proporții. Totuși, trupa lui Dan Petrescu a făcut pasul înapoi și a fost egalată, spre nemulțumirea conducerii.

"Am fost papagali aseară. Până la 2-0 ei nu au avut nicio ocazie. Nu se punea problema învingătoarei. După care au apărut cadouri, greșeli personale. Nu reproșăm jucătorilor, că sunt jucători de calitate, pe care au arătat-o și în meciul de aseară și în celelalte partide. Se întâmplă la fotbal. Doar că s-au comis greșeli, cel puțin la al doilea gol, pe fondul faptului că ne-am retras nepermis de mult. La 2-0 spuneam că se va întâmpla ca în partidele trecute. Nu s-a întâmplat așa.

Ne-am retras inexplicabil de mult. FCSB n-a impresionat. A jucat bine pe final de joc. E greu când un adversar face presiune să reziști și să nu iei gol. De unde trebuia să fie o victorie a noastră, cu goluri frumoase, ne-am trezit că puteam să și pierdem partida pe final. E ușor să reproșezi acum după meci. E foarte simplu. Dar s-au mai întâmplat asemenea situații. Și la Rapid am fost egalați pe final după o partidă foarte bună în Giulești. Și acolo am pierdut 2 puncte.

Aseară jocul se ducea spre o victorie clară a CFR-ului. Au apărut greșeli personale, dar nu am pierdut din cauza acelor greșeli. La 2-1 retragerea a fost mult mai evidentă. Până la 2-1, jocul era în favoarea noastră. FCSB a avut o posesie sterilă. Cu excepția golurilor nu au avut decât acel șut al lui Tavi Popescu când Popa a avut o paradă senzațională. A salvat un gol frumos. În rest, eu nu țin minte ca ei să fi avut ocazii.

Este inexplicabil cum ne-am retras, mai ales că am avut jocul în mână. Schimbările pe care le-au făcut ei au adus mult mai multă valoare decât au adus ale noastre. La cum a decurs jocul mă gândeam că o să fie 3-0. Sincer. Ei nu au contat. N-au avut o ocazie. Nu am jucat noi spectaculos. Ei au avut o posesie sterilă. N-au fost deloc periculoși.

În contextul în care am jucat foarte bine și am speculat calitățile lui Louis Munteanu, intrările, centrările lui Simao… În acest context, am zis că se va termina meciul la fel ca în alte partide. Și acolo am avut 2-0, dar am terminat cu 3-0 la final", a spus Balaj pentru Fanatik.

Comenteaza