Balaj neagă ideea insolvenței, însă admite restanțele salariale: “Există anumite datorii eșalonate”

Balaj neagă ideea insolvenței, însă admite restanțele salariale: “Există anumite datorii eșalonate”

Noul președinte al formației din Gruia a vorbit pe larg despre situația financiară a clubului și modul în care clubul poate scăpa de cheltuieli.  

Cristi Balaj și-a început de curând mandatul de conducător al “feroviarilor”, însă deja se confruntă cu probleme serioase la CFR Cluj. După ce au apărut informații conform cărora clubul din Gruia este aproape de o nouă intrare în insolvență, președintele campioanei a vorbit despre situația financiară a echipei și despre soluțiile pe care le are la dispoziție pentru redresarea CFR-ului.

“Exclus subiectul insolvență, nu s-a pus problema, nu s-a discutat, pentru că suntem preocupați de a dezvolta clubul. Dorim și optimizarea raportului performanță- cheltuieli.

Am studiat situația actuală a clubului, am analizat foarte bine și dacă am acceptat este doar pentru că-mi plac provocările. Sunt perspective în a dezvolta juniorii, Academia, dar suntem atenți și la creșterea performanțelor clubului. Vrem cel puțin să menținem ce s-a construit în ultimii ani.

Sunt importante și performanțele pe plan european. Chiar azi am discutat cu jucătorii, sunt mulțumit de modul în care se pregătesc. Am încredere în ei, au demonstrat că atunci când evoluează în meciuri importante obțin rezultate pozitive.

Situația fotbalului românesc nu e ideală și oarecum ne aliniem la ce e în sport. Există anumite datorii eșalonate și clubul și-a onorat plățile. Jucătorii au restanță un salariu, iar la finalul lunii va fi achitat. Eșalonările sunt respectate.

Totul depinde foarte mult de performanțele din perioada următoare din cupele europene. Nu vă ascund că avem discuții cu echipe care sunt interesate de jucători de la clubul nostru. Trebuie să facem o analiză clară în iarnă. Avem jucători pe care nu-i folosim, dar îi plătim. E o situație pe care am găsit-o la club”, a declarat președintele campioanei.

Comenteaza