Bavcevic, revoltat de arbitrajul de la „U" Mobitelco - CSM Bucureşti

Bavcevic, revoltat de arbitrajul de la „U
Antrenorul baschetbaliştilor de la „U" Mobitelco, Niksa Bavcevic, şi-a manifestat nemulţumirea faţă de maniera de arbitraj la meciul pierdut de echipa sa miercuri, pe teren propriu, cu CSM Bucureşti.

„Cred că arbitrii, cu deciziile lor, au influenţat meciul de astăzi. Nu am jucat extraordinar, dar am luptat mult, am avut 46 de recuperări, baieţii mei au făcut risipă de energie, am aruncat bine de trei puncte! Poate că nu am avut procentaje bune la libere, dar cred că am terminat meciul cu cifre mai bune ca ei, dar am pierdut din nou! Nu pot pricepe cum de se întamplă ca faulturi clare nu sunt văzute, sunt criterii complet diferite aplicate echipelor! Nu înţeleg de ce! Cu aceiaşi arbitrii am avut aceleaşi probleme la Timişoara, acum este a doua oară când pierdem pe teren propriu în prelungiri, după meciul cu Ploieşti!", a declrata Niksa Bavcevic, după încheierea partidei, citat de site-ul oficial al „U" Mobitelco.

„Chiar dacă nu au fost meciuri excelente, băieţii au jucat cât de bine au putut, au dat toată energia din ei, ne-am dat sufletul pe teren şi cine decide meciurile? În România, nu e important cine joacă, ci e important cine fluieră! Aşa ceva nu există în nicio ţară! Pur şi simplu nu pot înţelege cum poţi să faci aşa ceva în faţa unui asemenea public, nu pot pricepe de ce o fac?! Aici nu vorbim de o greşeală, vorbim de foarte multe greşeli, de criterii complet diferite de interpretare! În mod cert, arbitrii au făcut diferenţa!", a răbufnit tehnicianul.

„U" Mobitelco a pierdut cu scorul de 87-92 (24-25, 19-16, 15-18, 15-14, 14-19), meciul disputat ieri cu CSM Bucureşti.

 

Comenteaza