Bogdan Mitrea vrea victoria la Voluntari: "Luptăm pentru obiectivele noastre"

Bogdan Mitrea vrea victoria la Voluntari: "Luptăm pentru obiectivele noastre"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul fundaș revine pe teren după o pauză cauzată de incidentele de la meciul cu Hermannstadt.

Bogdan Mitrea se întoarce în lotul Universității Cluj pentru meciul decisiv al sezonului. "Studenții" joacă la Voluntari, iar o victorie le asigură prezența la barajul pentru UEFA Conference League.

Apărătorul speră la un succes, pe care e convins că echipa clujeană îl va putea obține, chiar dacă jucătorii Universității nu au fost în cea mai bună formă în ultima perioadă. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Sperăm să nu fie ultimul meci, să mai jucăm și barajul de Conference League. Depindem de noi, suntem la mâna noastră, din nou cu Voluntari. De data aceasta au și ei o miză, ar putea fi diferit meciul și sperăm să venim cu o victorie.

Se vorbește mult, dar noi tratăm serios fiecare meci. Luptăm pentru obiectivele noastre, pentru cele ale clubului. Dacă terminăm în primele 9 primit banii pentru îndeplinirea obiectivelor",

Întâlnirea dintre Universitatea Cluj și FC Voluntari e programată duminică, de la 21:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Voluntari!

Comenteaza