Boloni, aşteptat la CFR, cu un salariu record pentru Liga I

Boloni, aşteptat la CFR, cu un salariu record pentru Liga I
Potrivit unor surse, Boloni ar uma să îl înlocuiască pe Sorin Cârţu pentru un salariu de 600.000 de euro pe an.
Antrenorul român Ladislau Boloni ar urma să antreneze echipa CFR Cluj, după demiterea lui Sorin Cârţu. Valoarea salariului ar urma să fie de aproximativ 600.000 de euro pe an, conform unei publicaţii centrale.

Numele lui Boloni a fost vehiculat de mai demult la cârma echipei clujene, însă acum varianta venirii ale în Gruia pare să aibă sorţi mai mari de izbândă.

Tehnicianul ar urma să câştige o sumă record pentru Liga I, 600-.000 de euro pe an, plus un bonus de 500.000 de euro pentru câştigarea campionatului, conform gsp.ro, care precizează că pentru actuala ediţie de campionat obiectivul va fi clasarea pe un loc ce va asigura participarea în Europa League.

De precizat că în prefaţa meciului FC Basel-CFR Cluj, Boloni a punctat, într-o intervenţie din Târgu-Mureş la TVR 1, în cadrul studioului "Champions League", că la un moment dat ar dori să revină ca antrenor în România.

La o întrebare a moderatorului Comsin Cernat, cu privire la faptul că ar fi un antrenor scump pentru Liga I, Boloni s-a manifestat uşor deranjat şi a întrebat "depinde ce înţelegeţi dumneavoastră prin scump?". Cernat a fost nevoit să "dreagă busuiocul" şi să precizeze că de fapt tehnicianul este prea bun pentru Liga I.

Ladislau Boloni a avut în aceeaşi intervenţie cuvinte de laudă la adresa managementului şi a perfomanţelor echipei CFR Cluj.

UPDATE Boloni a părăsit România ieri dimineaţă, plecând acasă la Nisa. Conform informaţiilor ZIUA de CLUJ fostul antrenor al naţionalei nu a fost contactat până în acest moment de oficialii celor de la CFR Cluj. Tehnicianul ar avea o ofertă tentantă de la echipa italiană Chievo, potrivit aceloraşi informaţii.



Comenteaza