Bute rămâne cu centura. ”Mister KO” recidivează VIDEO

Bute rămâne cu centura. ”Mister KO” recidivează VIDEO
Românul Lucian Bute și-a apărat azi noapte centura IBF, pentru a șasea oară.
Lucian Bute şi-a apărat pentru a şasea oară titlul de campion mondial IBF la supermijlocie. Pugilistul născut în Galaţi l-a învins pe Jesse Brinkley (34 de ani), prin KO, în repriza a noua, într-o gală care a avut loc azi noapte, la Montreal (Canada).

Românul l-a trimis la podea pe Brinkley de două ori, în reprizele a cincea și a opta, când a avut nevoie de prezenţa medicului deoarece sângera la arcada dreaptă.

Bute l-a trimis la podea pe Brinkley în minutul 2.48 din repriza a noua, datorită unui upercut de stânga, acelaşi procedeu cu care i-a învins pe Librado Andrade şi Edison Miranda.

"De fiecare data când îl trimiteam la podea, eram surprins sa-l vad ca se ridica. În repriza a cincea l-am lovit atât de tare la ficat ca am crezut ca i l-am mutat din loc. Când era la podea, parea sa sufere foarte tare si am crezut ca am câstigat. Însa nu, el s-a ridicat. În reprizele a opta si a noua, de fiecare data cand îl trimiteam la podea, credeam ca nu se va mai ridica. Am luat si eu ceva lovituri, este adevarat mai multe decât de obicei, dar acest baiat a fost extrem de tenace si curajos. Nu i-a fost frica sa-si compromita apararea pentru a ataca. Sunt convins ca i-am spart nasul si cred ca a suferit mult în reprizele a opta si a noua", a declarat Bute pentru Mediafax.

Etichete
Comenteaza