Cadu a fost violată!

Cadu a fost violată!
Mă depăşeşte spectacolul. Până la un punct, ce i-a făcut Bornescu lui Cadu seamănă cu un viol în care victima a făcut tot posibilul să ajungă în această ipostază!

Cadu a jucat rolul femeii ce umblă goală, la miezul nopţii, prin parc. Ştim toţi de ce e acolo, dezbrăcată, nemulţumită de patul de acasă. Am văzut-o, ne-a aprins imaginaţia, dar niciunul nu am dus la capăt gândul pervers, conştienţi de repercusiunile gestului. Bornescu e violatorul. E cel care nu a mai suportat vânzoleala ţâţelor goale şi a trecut la fapte. Prin gestul lui, Bornescu e proiecţia fiecărui subconştient din peluză, prin el am participat fiecare la consumarea tentaţiei.

Violatorul va răspunde pentru faptă. Nici un complet de judecată nu va ţine cont de provocarea actului atâta timp cât desfăşurarea lui a însemnat o acţiune unilaterală. Sunt de acord că portarul trebuie sancţionat. Regulamentar, nu înţeleg de ce trebuia pedepsit şi Cadu. Un galben, adică eticheta de "curvă" venită din gura lumii, era suficient. Şi jocul putea continua.

Bornescu va plăti. Suntem alături de el, dar legea îl pedepseşte. Probabil şi pe Universitatea. Cât priveşte victima, mai poate ea de acum să susţină că e virgină?

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

 

 

Etichete
Comenteaza