Calificarea în final-four, aproape compromisă: „Ne-am făcut de ruşine!"

Calificarea în final-four, aproape compromisă: „Ne-am făcut de ruşine!
Pentru a doua oară în acest sezon, BCM Piteşti a făcut instrucţie cu „U" BT Mobitelco. După victoria din campionat, argeşenii au învins echipa clujeană şi în manşa tur a sferturilor Cupe României.

Partida s-a încheiat la o diferenţă de 15 puncte, 84-69, iar „studenţii" au nevoie acum de o partidă aproape perfectă duminică, în returul de la Cluj, pentru a juca în final-four-ul competiţiei.

Argeşenii au dominat aproape întreaga partidă, iar americanul Lamont Ulmer a fost în formă de zile mari, cu 22 de puncte şi 16 recuperări. De cealaltă parte, clujenii s-au bazat în ofensivă pe cei doi oameni mari, Cătălin Baciu (foto) şi Josh Sparks, cu 17, respectiv 16 puncte marcate, însă au fost dominaţi copios în faza de apărare. „Din nou, ne-am făcut de ruşine la Piteşti! Este al doilea meci pe care îl pierdem aproximativ în acelaşi mod, cu o apărare uneori visătoare, alteori bună, însă în foarte puţine momente ale jocului. Ei au reuşit să se detaşeze după câteva aruncări de trei puncte, în timp ce noi am marcat primele aruncări de la distanţă abia în ultimele minute", a spus Dorin Pintea, antrenorul clujenilor.

Returul se va disputa duminică, de la ora 19:45, în Sala Sporturilor „Horia Demian", iar „studenţii" au nevoie de o victorie la 16 puncte diferenţă pentru a fi siguri de calificarea în faza următoare. În cazul unei diferenţe de scor identice cu cea din tur, principalul criteriu de departajare e numărul punctelor marcate în deplasare.

 

Etichete
Comenteaza