Camora a răbufnit după eșecul cu Rapid: "Am pierdut aproape toate duelurile unu contra unu. E greu așa!"

Camora a răbufnit după eșecul cu Rapid: "Am pierdut aproape toate duelurile unu contra unu. E greu așa!"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Căpitanul CFR-ului a tras un semnal de alarmă după ce formația sa a fost învinsă în Giulești, scor 3-1.

Deși au început jocul cu speranțe mari, clujenii s-au văzut repede conduși în capitală. Deac a egalat imediat și mai apoi CFR a dominat, însă pentru prea puțin timp. În repriza secundă, Rapid a făcut diferența, în timp ce trupa din Gruia a fost de nerecunoscut.

La finalul partidei, căpitanul Mario Camora a tras un semnal de alarmă în legătură cu prestația echipei sale, referindu-se în special la faza ofensivă, unde "feroviarii" au întâmpinat probleme serioase.

"Prima repriză poate echilibrată. Puteam face 2-1 la ocazia lui Bîrligea, dar repriza a doua am fost total dominați și trebuie să felicităm Rapidul, a meritat total victoria.

Sunt la cald, e greu. Noi n-am câștigat două mingi! Am pierdut aproape toate duelurile unu contra unu. E greu așa! Avem trei adversari în față și vrem să-i driblăm pe toți. E bine...

E un semnal de alarmă, nu se poate repeta ce s-a întâmplat în seara aceasta. Mai sunt multe meciuri până la play-off și trebuie să fie un semnal de alarmă.

Eram încrezători că vom putea juca la fel și în repriza a doua, dar adevărul e că n-am început niciuna dintre părți bine. Am fost dominați total. Rapid e candidată la titlu. Trebuie să analizăm meciul împreună și să lucrăm la ce n-a fost bine astăzi", a spus Camora, potrivit Digisport.

Comenteaza