Gică Hagi a ieşit la atac după eşecul cu ”U” Cluj

Gică Hagi a ieşit la atac după eşecul cu ”U” Cluj
| Foto: https://www.facebook.com/FCUCluj

Gică Hagi a ieșit la atac după înfrângerea suferită la Cluj-Napoca de Farul Constanţa în faţa echipei antrenată de fostul său coleg de Naţională, Ioan Ovidiu Sabău.

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău s-a impus la limită miercuri seara contra Farului Constanța, scor 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Dan Nistor în minutul 33, când a marcat în poarta goală după o gafă a constănţenilor. 

După meci, Gică Hagi a atacat arbitrajul, pentru că, din punctul său de vedere, Farul trebuia să primească un penalty în urma duelului dintre Bogdan Mitrea și Rivaldinho, din minutul 83, a transmis digisport.ro

”Ocazii nu au prea fost. Dacă nu era acea greșeală, cred că nu marca nimeni. Întâlnim echipe bune, care vor să joace. Noi nu suntem cei mai buni, nu suntem nici cei mai bogați. Încercăm să facem fotbalul nostru, când putem, cum putem. A fost un meci greu, cu tensiune, cu presiune multă. Trebuie să știi să joci genul acesta de meciuri.

Am avut penalty-ul ăla, dar nu s-a dat. Să vedem ce spune toată lumea. Vom vedea. Nu comentez mai multe, dar cred că a fost penalty. Mai avem două meciuri, să vedem ce se întâmplă. Nu mai contează ce a fost. Presiune există. Pentru cine nu e obișnuit, e greu”, a declarat Gică Hagi după partida de la Cluj-Napoca.

În urma acestui succes de pe Cluj Arena, Universitatea Cluj a ajuns la 38 de puncte și a urcat, temporar, pe locul al șaselea în clasamentul SuperLigii.

Comenteaza