Ce măsuri ia "U" Mobitelco după dezastrul din Cupa României. Cine pleacă

Ce măsuri ia
Dorin "Bobo" Pintea rămâne pe banca tehnică a "U" Mobitelco chiar şi după "dubla" dezastruoasă cu BCM U Piteşti, care i-a scos pe clujeni din cursa pentru "final four"-ul Cupei României. Pintea şi-a prezentat demisia duminică dar azi clubul anunţă ce decizii ia: directorul tehnic e dat afară, un jucător e omis de la antrenamente, alţi jucători sunt penalizaţi financiar, dar Pintea rămâne în funcţie.

Conducerea "U" Mobitelco anunţă azi că Dorin Pintea rămâne antrenor principal al echipei, dar directorul tehnic Milorad Perovic a fost concediat. Jucătorul Ivan Kuburovic nu va participa la antrenamentele echipei în următoarea perioadă, iar mai mulţi jucători, "de la care s-a aşteptat mai mult decât au dat", sunt penalizaţi financiar.

"Până acum, parcursul echipei noastre nu a fost unul dramatic, dramatică a fost abordarea dublei din Cupa României, unde, peste noapte, la diferență de trei săptămânii de la meciul cu Steaua, echipa noastră împreună cu stafful tehnic au arătat că niște amatori", spune azi preşedintele executiv al "U" Mobitelco, Mircea Cristescu, într-un comunicat de presă. "De aceea, eu consider că este normal să cerem scuze public tuturor celor care au fost la sală sau au privit meciurile cu Pitești la televizor, pentru maniera și lipsa de atitudine pe care am avut-o în această dublă manșă".

În stafful tehnic rămân Dorin Pintea și Paul Chetreanu și, la finalul lunii, în funcție de rezultatele celor două meciuri pe care "U" Mobitelco le mai are de disputat, "vom vedea ce jucători merită sau nu să fie alături de noi și dacă stafful tehnic trebuie îmbunătățit", spune Cristescu. "În ceea ce îl privește pe Ivan Kuburovic, am luat această decizie pentru că se pare că, în privința combativității sale în cadrul echipei, nu mai este cea care a fost la început, iar cu supărări și frustrări nu o să ajungem să rezolvăm nimic. El are timp să mediteze, la fel și noi. Cred că toți suntem vinovați pentru acest insucces și fiecare trebuie să se gândească ce poate să facă mai bine, începând cu mine și terminând cu Kuti Nandor, care este cel mai tânăr jucător al acestei echipe", a mai explicat preşedintele clubului de baschet.

Vezi aici ce s-a întâmplat duminică şi ce declaraţii a făcut "Bobo" Pintea.

Etichete
Comenteaza