Ce vrea Ganea la Universitatea VIDEO

Ce vrea Ganea la Universitatea VIDEO
După Marius Şumudică, un alt fost mare jucător vine pe banca tehnică a Universităţii Cluj. Ionel Ganea a fost prezentat astăzi oficial ca antrenor principal al echipei clujene şi are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Ionel Ganea spune că a negociat la Bucureşti cu un reprezentant al clubului clujean şi în prezenţa acestuia a semnat şi contractul cu Universitatea. Ganea are un angajament valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire, obiectivul său fiind menţinerea în Liga I.

"Nu am venit pentru bani, se ştie foarte clar", spune Ganea. "Am acceptat condiţiile clubului, pentru că situaţia financiară nu este una foarte bună. Iar dacă era să pun banul pe primul loc nu eram azi aici. În primul rând o să mai aduc nişte jucători de care am nevoie. În al doilea rând vreu să construiesc o echipă cu care să luptîm pentru evitarea retrogradării".

În ciuda situaţiei critice de la Universitatea, noul antrenor este încrezător că îşi va îndeplini obiectivul. Mai ales dacă va avea fanii de partea sa. "Pentru mine şi pentru echipă relaţia cu fanii este una foarte importantă, pentru că noi avem nevoie de sprijinul lor şi sper să ne susţină indiferent de situaţia care este la ora actuală", adaugă noul antrenor. "Şi bineînţeles până la finalul campionatului şi în continuare. Eu zic că pentru noi suporterii înseamnă cel mai mult şi ei sunt moralul cel mai bun pentru jucători".

În afară de Universitatea Cluj, Ionel Ganea a mai antrenat alte trei echipe: Sănătatea Cluj, Dinamo II şi o echipă din Republica Moldova.

Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Florin Dan

Etichete
Comenteaza