Cei mai buni înotători se aleg duminică

Cei mai buni înotători se aleg duminică
Complexul de nataţie "Politehnica" va găzdui duminică cea de-a opta ediţie a concursului de înot "Cupa Orca".

Ca şi anul trecut, evenimentul va fi dedicat în special categoriilor "masters", dar şi celor sub vârsta de 25 ani sau sportivilor de performanță. Concurenţii, împărţiţi pe grupe de vârstă, vor trebui să parcurgă proba de 1.500m liber, feminin și masculin. Startul va fi dat la ora 10:00, iar finalul va avea loc după aproximativ trei ore. 

"Acestă reuniune ar completa lista puţinelor competiţii de acest gen din ţara noastră şi a devenit un punct fix în calendarul competiţional de înot masters din România. Cupa Orca este un promotor al sportului pentru toţi, o activitate care promovează dobândirea unui mod sănătos de viaţă şi a unei dezvoltări fizice armonioase prin sport în general şi prin înot în cazul nostru", au afirmat organizatorii. 

„Clubul Orca", iniţiatorul competiţiei, este prima asociaţie de înot amator din Cluj-Napoca şi adună sub numele ei 37 de membri, toţi practicanţi ai înotului de plăcere. Printre activităţile desfăşurate de acest club se află competiţia "Traversarea Tarniţei", un eveniment aflat tot la a opta ediţie, şi "Orca Spring Sprint".

Comenteaza