CFR a învins echipa lui Kuranyi şi Ropotan. Meciul a fost suspendat din cauza vremii

CFR a învins echipa lui Kuranyi şi Ropotan. Meciul a fost suspendat din cauza vremii
Clujenii au jucat penultimul meci al cantonamentului din Austria cu o echipă de pe podium din Rusia. Meciul a fost oprit în minutul 66, din cauza ploii torenţiale şi a vântului.

CFR a învins Dinamo Moscova, 1-0, după un meci de 66 de minute. După o oră de joc, s-a pornit o ploaie torenţială şi un vânt puternic, care a pus în dificultate jucătorii şi operatorii TV. Arbitrul a deci să oprească partida.

Cel mai cunoscut jucător al moscoviţilor, Kevin Kuranyi, a marcat în minutul 9, dar reuşita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid. În schimb, golul celor de la CFR, din minutul 13, a fost regulamentar. Doi jucători în dizgraţie au participat la fază. Gabi Mureşan a centrat, iar Cristi Bud a reluat în plasă de la 8 metri.

Jorge Costa a folosit formula: Mincă - Panin, Cadu, Piccolo, Edimar - G. Mureşan (61 Peralta), Kivuvu - E. Kone, Hora, Nicoară - Bud (61 Weldon).

Dinamo Moscova ocupă locul al treilea în puternicul campionat rus, după ŢSKA Moscova şi Zenit St. Petersburg. În afara lui Kuranyi, fost internaţional german, la Dinamo mai joacă Voronin, ex-Liverpool, care este căpitanul echipei, Misimovic, Karyaka şi românul Ropotan.

Vineri, CFR va juca ultimul meci din cantonamentul austriac, cu Freiburg.

Comenteaza