CFR Cluj, după ce tatăl lui Deac l-a acuzat pe Mandorlini că îi umilește fiul: "Are contract până în vară și după vom vedea"

CFR Cluj, după ce tatăl lui Deac l-a acuzat pe Mandorlini că îi umilește fiul: "Are contract până în vară și după vom vedea"
| Foto: Sport Pictures - https://www.digisport.ro/

După declaraţiile pe care le-a dat presei tatăl lui Ciprian Deac, în care îl acuza pe antrenor că îi ţine fiul pe banca de rezerve, a venit şi reacţia oficialilor din Gruia.

Ciprian Deac se numără printre legendele lui CFR Cluj. Fotbalistul de 37 de ani este vicecăpitanul echipei, lângă Mario Camora, și unul dintre cei mai importanți oameni din vestiarul grupării din Gruia.

Recent Ioan Deac, tatăl veteranului din Gruia, Cipri Deac, a făcut acuzaţii cu priovire la atidudinea antrenorului Andrea Mandorlini că îi umilește fiul, pentru că refuză să îl trimită pe teren. Motivul ar fi acela de a le face loc jucătorilor pe care i-a transferat în vară. Ciprian Deac a făcut şi el ulterior declaraţii de presă, spunând că nu are nevoie de avocat şi s-a delimitat de declarațiile tatălui său.

Însă a venit şi replica conducerii din Gruia, care a amintit că fotbalistul mai are contract până în vară, iar, ulterior, se va decide dacă acesta va fi prelungit.

”Nu i-am interzis lui Ciprian Deac să vorbească, există transparență. Oricum din punct de vedere al regulamentului nu riscă nimic, declarațiile sunt ale unui membru al familiei.

Deac are contract până în vară și după vom vedea. El face parte din familia CFR. Până să plec la meciul naționalei cu Israel, am avut discuții cu Deac și Mandorlini, dar am anumite limite, nu pot să mă implic mai mult. Am remarcat, însă, că există respect de ambele părți”, a declarat Cristi Balaj, potrivit iamsport.ro.

Comenteaza