CFR Cluj i-a propus lui Bîrligea prelungirea contractului. Anunțul lui Cristi Balaj

CFR Cluj i-a propus lui Bîrligea prelungirea contractului. Anunțul lui Cristi Balaj
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialul clubului din Gruia susține că vicecampioana îi pregătește atacantului o nouă înțelgere.

CFR Cluj s-a întărit în ofensivă cu Virgiliu Postolachi și Louis Munteanu, însă Daniel B]Bîrligea rămâne principalul om de gol al "feroviarilor". Atacantul este apreciat de staff și de conducere, iar șefii din Gruia îi pregătesc un nou contract.

Cristi Balaj a anunțat că echipa clujeană i-a propus jucătorului în vârstă de 24 de ani o nouă înțelegere, iar fotbalistul este dispus să semneze noul contract.

"Perioada de transferuri este deschisă în acest moment și se poate întâmpla orice. Nu există nimic concret pentru Daniel Bîrligea. I-am propus lui Bîrligea prelungirea contractului cu CFR Cluj și el își dorește acest lucru.

Sunt convins că până la urmă ne vom înțelege pentru că discuțiile în acest sens au avansat foarte, foarte mult. Acest proces nu s-a finalizat din cauza faptului că am jucat din trei în trei zile, ne-am gândit mai mult la partide.

Ambele părți își doresc prelungirea contractului. Are contract încă 11 luni, rămâne de văzut cu cât se va prelungi. Important este că părțile își doresc", a explicat oficialul CFR-ului pentru Fanatik.

Comenteaza