CFR Cluj nu a strălucit, dar a câștigat. Victorie la Craiova pentru "feroviari"

CFR Cluj nu a strălucit, dar a câștigat. Victorie la Craiova pentru "feroviari"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Adrian Mutu a câștigat împotriva celor de la FC U 1948, scor 3-1.

"Feroviarii" și-au arătat intențile ofensive încă de la fluierul de start, iar prima ocazie a meciului a fost în minutul 5, când Bîrligea a scăpat spre poartă, a încercat să îl servească pe Otele, dar Negru a respins în ultimul moment. Tabela avea să se modifice în favoarea oaspeților câteva minute mai târziu, atunci când Deac l-a lansat pe Otele, nigerianul a încercat să marcheze printr-un procedeu acrobatic, mingea a ajuns la El Kaddouri care a îndeplinit o simplă formalitate pentru primul său gol în tricoul vișiniu (13).

CFR Cluj a rămas în ofensivă, iar Deac a fost omul de la care a venit pericolul. Totuși, după ce prima jumătate de oră s-a scurs, oltenii au avansat, iar lovitura de cap trimisă de Blănuță și reținută de Sava (31) anunța ceea ce avea să se întâmple. La o fază ce nu părea să pună probleme defensivei clujene, Baeten a reușit o execuție superbă din marginea careului și a restabilit egalitatea (40).

Chiar și așa, "feroviarii" aveau să conducă la pauză, grație unei acțiuni personale semnate de Otele, care a primit mingea la mijlocul terenului, a avut cursă bună în flancul stâng și l-a servit perfect pe Bîrligea pentru 2-1 (45+3).

Aflați în avantaj, elevii lui Adrian Mutu au continuat să pună presiune și să încerce acțiuni în jumătatea adversă. Defensiva craioveană a arătat momente de slăbiciune, dar nici așa "feroviarii" nu au reușit să înscrie un gol ce le putea asigura liniștea pentru ultima parte a jocului.

În schimb, în cealaltă parte a terenului, apărarea CFR-ului, cu Ajeti revenit printre titulari, nu a avut prea mari probleme. Mai mult, în prelungiri, Muhar și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor și a închis tabela la 3-1. Așadar, echipa clujeană nu a strălucit, dar a obținut trei puncte importante și rămâne în urmărirea primelor două clasate, FCSB și Rapid.

Comenteaza