CFR Cluj și-a stabilit țintele pentru următoarea perioadă de mercato. Ce posturi au nevoie de întăriri

CFR Cluj și-a stabilit țintele pentru următoarea perioadă de mercato. Ce posturi au nevoie de întăriri
| Foto: facebook.com/cfr1907

Nelu Varga, patronul clubului din Gruia, a dezvăluit cele două poziții pe care vor fi transferați jucători în pauza de iarnă.

Perioada de mercato s-a încheiat de puțină vreme, însă conducerea celor de la CFR Cluj pregătește deja strategia pentru următoarea pauza competițională și a identificat posturile care au nevoie de noi soluții.

Patronul vicecampioanei României a dezvăluit că formația din Gruia vrea întărească axul în pauza de iarnă, cu un fundaș și un mijlocaș central.

"Vom aduce un fundaș central și un mijlocaș central. Vom achiziționa tot tineri, care să se poată dezvolta la noi", a spus Varga pentru Prosport.

Momentan, pentru poziția de stopper, Dan Petrescu îi are la dispoziție pe Leo Bolgado, Daniel Graovac, Matei Ilie, Matija Boben și Anton Kresic, însă cel din urmă s-ar putea despărți curând de "feroviari".

În schimb, în cele trei locuri de la mijlocul terenului pot evolua Robert Filip, Adrian Păun, Kader Keita, Andrei Artean, Panagiotis Tachtsidis, Alin Fică și Damjan Djokovic.

Comenteaza