CFR Cluj și CS U Craiova s-au încurcat reciproc. Titlul, misiune imposibilă pentru "feroviari"

CFR Cluj și CS U Craiova s-au încurcat reciproc. Titlul, misiune imposibilă pentru "feroviari"
| Foto: facebook.com/UCVOficial

Formația pregătită de Dan Petrescu a remizat pe teren propriu contra oltenilor, scor 1-1, în cea de-a 7-a rundă a play-off-ului.

Obligați să învingă pentru a păstra vii speranțele la un nou titlul, "feroviarii" au încercat să pună presiune încă din start, dar situația din teren nu s-a potrivit cu planurile campioanei. CFR Cluj a fost echipa mai activă, însă a întâmpinat din nou probleme în faza ofensivă, acolo unde nu a găsit soluțiile potrivite.

În schimb, oltenii au acceptat din primele minute situația și au căutat să dea lovitura pe contraatac. Cu toate acestea, partida a fost săracă în faze de poartă, iar duelurile au avut loc de cele mai multe ori în treimea neutră.

Cel mai important moment al reprizei a fost în minutul 27, când Ivan a fost inițial eliminat pentru o intrare asupra lui Boateng, însă Radu Petrescu i-a acordat doar cartonașul galben după ce a vizionat reluările de pe monitorul VAR. Până la pauză, incursiunea lui Bîrligea în flancul stâng blocată de portarul Popescu a reprezentat singura fază periculoasă (32), iar după 45 de minute scorul era egal, 0-0.

Deși oaspeții au intrat mai bine pe teren după pauză și au pus presiune în jumătatea clujeană, răspunsul CFR-ului a venit din partea lui Bîrligea, a cărui lovitură de cap a lovit transversala porții lui Popescu (53). După minute bune de echilbru, tabela a fost deblocată la jumătatea reprizei secunde.

Specialitatea casei, faza fixă a dat roade, iar Muhar a fost cel care a deschis scorul din careul mic al oaspeților (66). Bucuria nu a durat prea mult în Gruia, iar două minute mai târziu, Ivan s-a aflat la capătul unei acțiuni a oltenilor și a restabilit egalitatea, reușita sa fiind intens analizată pentru o posibilă poziție de offside (68).

Imediat, "feroviarii" au cerut penalty pentru un henț în careu, dar jocul a continuat. Convinși de reușita lui Ivan că ar putea da lovitura pe terenul campioanei, craiovenii au continuat să pună presiune, iar Baiaram a fost în două rânduri aproape de a marca. Mai mult, la ultima fază a meciului, Markovic putea și el să înscrie, dar Scuffet și-a salvat echipa, iar scorul final a fost 1-1.

Comenteaza