CFR face lobby pe lângă Contra: ”Sper să ajungă cât mai mulți la națională”

CFR face lobby pe lângă Contra: ”Sper să ajungă cât mai mulți la națională”
Dan Petrescu își dorește cât mai mulți ”ceferiști” la prima reprezentativă. Pentru asta, ”Bursucul” a cerut întăriri conducerii din Gruia.

"Feroviarii" au doi jucători convocați pentru ultimele două meciuri ale României din preliminariile CM 2018. E vorba de mijlocașii Ciprian Deac și Ovidiu Hoban. Dan Petrescu își dorește însă ca CFR să trimită mai mulți jucători pe viitor.

"Sper ca ei (Hoban și Deac - n. red.) să vină înapoi sănătoși. Sper să mai luăm jucători buni care să poată juca la națională. Vom face tot posibilul ca să ajungă cât mai mulți acolo", a spus antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu.

Deac (31 ani) a fost chemat și la jocurile cu Armenia și Muntenegru, din septembrie, dar nu a prins niciun minut pe teren. Ultima sa apariție sub "tricolor" a bifat-o pe 26 martie 2011, la Zenica, împotriva Bosniei Herțegovina.

Hoban a jucat ultima dată la națională pe 11 noiembrie 2016, în partida cu Polonia de la București, scor 0-3. "Sunt foarte mulțumit că sunt rechemat la națională și sper să nu dezamăgesc lumea care are încredere în mine", a spus Hoban.

Joi, România întâlnește Kazahstanul la Ploiești (ora 21:45), iar duminică va juca cu Danemarca la Copenhaga (ora 19:00). Aceste dueluri vor reprezenta și debutul lui Cosmin Contra în funcția de selecționer al României. "Tricolorii" ocupă locul 4 în Grupa E, cu 9 puncte, fără șanse de calificare la turneul final.

Comenteaza