CFR l-a ofertat pe Gabriel Tamaş

CFR l-a ofertat pe Gabriel Tamaş
Internaţionalul român Gabriel Tamaş, liber de contract după despărţirea de West Bromich Albion, ar putea semna cu CFR Cluj.

Rămas fără angajament, Tamaş şi-a căutat în ultimele două luni echipă în Premier League, dar n-a ajuns la nici o înţelegere cu vreun club. Fundaşul central este ademenit în Gruia şi ar putea semna în perioada următoare un contract de joc cu formaţia lui Petre Grigoraş, a anunţat prosport.ro. Fotbalistul şi-ar fi dat acordul să evolueze cu condiţia să i se garanteze postul de titular. Astfel, jucătorul ar putea reintra în circuitul echipei naţionale , cu care speră ajungă la Campionatul Mondial din Brazilia.

Fundaşul este dorit şi de Mircea Rednic la Gent, însă conducerea belgienilor ezită să-l angajeze cunoscându-i antecedentele în ceea ce priveşte viaţa extrasportivă. "Gent se va orienta către jucători care sunt liberi de contract. Gabi Tamaş este foarte aproape de a semna, Rednic fiind cel care insistă pentru transferul lui. Românul este fundaş central şi s-a despărţit de curând de formaţia engleză WBA, după trei ani petrecuţi acolo. În vârstă de 29 de ani, Tamaş a evoluat de 63 de ori pentru naţionala României, inclusiv la un turneu final, Euro 2008. În CV-ul lui mai apar echipe importante: , Galatasaray sau Auxerre", a relatat ieri presa belgiană.

Etichete
Comenteaza