CFR și FCSB, duel și pe piața transferurilor. Formațiile sunt interesate de doi fotbaliști de Liga 1

CFR și FCSB, duel și pe piața transferurilor. Formațiile sunt interesate de doi fotbaliști de Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cele două echipe nu se luptă doar pentru primul loc în clasament, ci și pentru doi oameni de atac din campionat.

Clujenii au reușit, în sezonul trecut, să câștige titlul în ultima etapă, la doar un punct diferență de roș-albaștrii. Cu un nou antrenor, “feroviarii” se luptă și în acest sezon cu bucureștenii pentru trofeul Ligii 1. Totuși, lupta dintre cele două se desfășoară și pe piața transferurilor, unde cele două echipe urmăresc doi oameni ofensivi din campionat. Potrivit Digisport, este vorba despre Julien Begue (25 de ani) de la Astra și Hervin Ongenda (23 de ani) de la FC Botoșani.

Ambii fotbaliști pot evolua pe orice poziție în atac și au experiență în primul eșalon din Franța. Begue s-a transferat la Astra în luna iulie și a evoluat în 13 meciuri de campionat, cifrele sale contabilizând un gol și patru pase decisive. De-a lungul carierei, mijlocașul a mai evoluat pentru Boulogne, Guingamp și Bourg-en-Bresse și are patru partide în Ligue 1. Cota sa de piață este 600.000 de euro.

La fel ca și Begue, Ongenda a fost transferat în Liga 1 la începutul acestui sezon. Fotbalistul crescut de PSG a jucat 13 partide pentru FC Botoșani și a reușit două goluri și o pasă decisive. Ongenda are 27 de meciuri în Ligue 1 și o selecție la Naționala de tineret a Franței. De-a lungul carierei a evoluat pentru PSG, Bastia, Zwolle (Olanda) și Real Murcia (Spania). Jucătorul este evaluat la 350.000 de euro.

Comenteaza